Porszę o informację, czy ktoś wie czym różnią się między sobą następujące częsci:
1K0 953 513 G i 1k0 953 513 F?
Dodam, że są to manetki z tempomatem do OII fl.
ETKA twierdzi,że z tempomatem jest ten pierwszy.Może być tak,że z literką F jest przełącznik z tempomatem montowany w fabryce.Jako część zamienna jest z literką G
radik79,
jest ograniczenie co do nr.nadwozia vin
z G jest 1Z-7A155223>>
z F jest do >>1Z-7A155223
jeśli dokłasz tempomat to bez znaczenia i tak wiązkę trzeba podłączyć jeśli masz fabrycznie tempomat to podaj na pw nr vinu to Ci sprawdzę który ma być czy z G czy z F
radik79,
wiesz nie jestem elektrykiem i mam oc I i jak dokladałem tempomat to jeszcze była potrzebna wiązka w II ponoć trzeba jakiś jeszcze sterownik ale to może wypowiedzą się koledzy co zakładali tempomat do II bo nie jestem aż tak ostry w temacie pozdr,
obawiam się, że te przed i poliftowe pałki "G" i "F" się od siebie różnią i nie są zamiennikami p&p...
tzn. pałka G zadziała w zarówno w pre-fl jak i fl, ale pałka F tylko w pre-fl, w fl nie będzie działał tempomat.
za to przeróbka F aby zabanglała w fl (np. z nowym modułem 1K0 953 549 CH wspierającym nową poliftową kierę mfsw) nie powinna być trudna :wink:
Komentarz